Foto links 1.png

MEER INFORMATIE 

MASSAGES 1.5h

€89

Stress relief massage

We starten de massage met een geurreis, de Stress relief massage bevat verschillende massage technieken om uw stress niveau te verlagen. Denk aan Zweedse massage, deep tissue voetreflexologie en acupressuur. 

Deep tissue massage

We starten de massage met een geurreis, de Deep tissue massage is een krachtige bindweefsel massage waarmee de doorbloeding van spieren wordt verbeterd. De massagetechnieken zijn diep en langzaam, ook geschikt voor sporters.

Bindweefsel massage + cupping

Door de cups wordt je huid vacuüm getrokken. Bindweefsel massage geeft, door de toegenomen bloedcirculatie, verlichting bij spanning, migraine en rugklachten. Het wordt ook gebruikt tegen cellulitis.

Zwangerschapsmassage

We starten de behandeling met een geurreis. Bij de zwangerschapsmassage maken we gebruik van warm water kussens. Hierdoor hoeft u niet op uw buik te liggen. u ervaart een complete manuele massage met warme oliën, dit zorgt voor een optimaal ontspannen en gewichtloos gevoel.

Voetreflexologie

We starten de massage met een geurreis, bij deze de eeuwenoude Aziatische massage geven we een lichte druk op de reflexpunten van de voet. Het stimuleert de doorbloeding, lymfe-en energie doorstroming. Creëer een optimale ontspanning voor lichaam en geest. 

2h.15 durende massage

Voor alle massage liefhebbers die willen dat het allemaal net wat langer duurt. Geniet van een 2h.15 durende massage, waarbij we het lichaam uitgebreid masseren inclusief voetreflexologie.

170

FACIALS 1.5h 

€89

Huid verbeterende facials met Kalahari

Dankzij de natuurlijke producten van Kalahari maakt het mogelijk om huid verbeterend te gaan werken. Met de facials kunnen we op verschillende huidcondities werken om de huid weer gezond (er) te maken. Denk aan acne, anti-aging, pigmentatie ook voor de gevoelige huid. Samen zullen wij de geschikte facial voor uw huid samenstellen. 

SPA PEDICURE 1.5h

€89

Cosmetisch en medisch

Een complete behandeling, zowel medisch als cosmetisch. We zorgen ervoor dat de conditie van de nagels verbeterd wordt, eventueel eelt en likdoorns worden weggehaald. De pedicure bevat ook een voetscrub, voetmasker een uitgebreide voetmassage en e.v.t. het lakken van de nagels met CND nagellak.

SPA MANICURE 1h

€64

Cosmetisch en medisch

Een complete behandeling, zowel medisch als cosmetisch. We zorgen voor een uitstekende verzorging van de nagels, het polijsten van de nagels, een handscrub, een handmassage met een rijke handcreme en e.v.t. het lakken van de nagels met CND nagellak.

REIKI 1h

€64

Ontvang energie en kracht

Met reiki ontvangt u levensenergie die we nodig hebben om weer in balans te komen. Blokkades zullen verdwijnen en u voelt zich als herboren.

WAXING

Oksels                                               €15

Arm wax                                           €25

bikini wax                                         €15

1/2 benen wax                                 €27,50

1/1 benen wax                                 €49,50

*SUPPLEMENTEN OP BEHANDELINGEN

VANAF €14.